22 Μαΐ 2008

Goal και φύγαμε για τελικό...

Καλημέρα αδέρφια, όπως γράφει και ο Βασίλης Βεργής ή όπως λένε και οι κουμουνιστές!

Χθες, για όσους δεν γνωρίζουν είχε τελικό Champions League και όπως ήταν λογικό μαζευτήκαμε σπίτι και τον είδαμε (εντάξει Άρη ξέρω τι θες να γράψεις τώρα, αλλά στο ξαναλέω μια φορά έτυχε).

Θέλω να αναφέρω λοιπόν μερικές επισημάνσεις - ερωτήσεις - διαπιστώσεις από χθες μ' έναν ξεχωριστό τρόπο, ως συνήθως.
Έχουμε και λέμε λοιπόν:

1. Ως γνωστοί Ελληνάρες αποφασίσαμε πως οι πίτσες και οι μπύρες έχουν ξεπεραστεί πλέον σαν μόδα για τις περιπτώσεις που έχει Champions League κι έτσι τα σουβλάκια με τα τζατζίκια πριν καν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο είχαν κάνει την εμφάνισή τους!

2. Ο Γκραντ (τεχνικός της Τσέλσι για όσους δεν γνωρίζουν) έχει μία φάτσα όλα τα λεφτά! Θυμίζει κάτι απο συνδυασμό του πατέρα μου με τον Balrog (όπου Balrog ο τύπος που στο Lotr, παίρνει τον Γκάνταλφ στα τάρταρα).

3. Απίστευτο, αλλά ο Μποριανός κατάφερε και είδε το ματς, χωρίς να ανοίξει το LOTRO! Βέβαια, οι παρεβάνσεις από βιντεάκια του youtube δεν σταμάτησαν λεπτό.

4. Αν ήταν ο Άρης Σαντορίνη και την ώρα που ξεκινούσε η διαδικασία των πέναλτι έβλεπε τον Μποριανό να έρχεται από την κρεββατοκάμαρα με μια κιθάρα στο χέρι, σήμερα είμαι σίγουρος πως κάποιος από τους δύο θα ήταν πρώτο θέμα στο Volcano! Το Euro όμως πλησιάζει και τότε δεν θα τη γλλιτώσει ο Μποριανός...

5. Θέλω κάποιος να μου πει με βεβαιότητα τι λέγανε όλοι στον Terry, που έκλαιγε λες και του σπάσανε στα δύο το Pro. Υποθέτω εγώ ότι άκουσε να του λένε:
- Ε και τι έγινε. Το Champions League έχασες σιγα. Το καλοκαίρι στο Charity θα τους πάρουμε τα σώβρακα.
- Μην κλαις ρε βλάκα σε βλέπουν τα μουνα***α στην τηλεόραση. Θες να σε περάσουν για φλώρο;
- Εσυ κλαις επειδή έχασες το Champions League! Οι παίκτες και οι οπαδοί του Πανθηραϊκού που τους στερήσανε την άνοδο τι να πούνε;
- Σιγά ρε ένα πένάλτι ήταν. Τόσα και τόσα έχεις βάλει, για ένα που έχασες θα σου πούνε τίποτα;
- Σκέψου ότι υπάρχουν και χειρότερα. Σκέψου να μην σ' άφηνε η Τζούλια (όπως λέμε Μαρία) να έρθεις στον τελικό γιατί τις είχες υποσχεθεί να πάτε στη Eurovision να είτε την Καλομοίρα να το σηκώνει;

Συνεχίζω ακάθεκτος, λίγο πριν αποφασίσω να πάω στην τράπεζα.

6. Ο Κώστας Βερνίκος είναι ο θεός τον σχολιαστών αγώνων! Οι ατάκες του τύπου οι κόκκινοι διάολοι βγαίνουν στην επίθεση, η εναλλαγή των σναισθημάτων του Λάμπαρντ, όπου τη μία σύμφωνα με τον Βερνίκο, ο οποίος δεν μπορούσε να κατασταλάξει, κοιτούσε τον ουρανό λόγω του πρόσφατου θανάτου της μητέρας του και αργότερα λόγω του πρόσφατου θανάτου του πατέρα του, η επισήμανση ότι το γήπεδο γλιστράει μάλλον (άκου μάλλον) επειδή έβρεχε όλη μέρα και αυτό το μόρτικο "μάλλον θα πάμε στην ψυχοφθό (γιο Βερνίκο γιο) διαδικασία των πέναλτι, με κάνουν να απορώ γιατί παράτησα την πρώην δουλειά μου.

7. Απο χθες όλοι μπορείτε να αλλάξετο στο κινητό σας το όνομα του Bori και να το κάνετε μούχλας! Μπορεί να μην ξέρετε γιατί, αλλά είμαι σίγουρος πως κάπου πάει το μυαλό σας. Ναι αυτό που σκέφτεστε είναι...

8. Η ερώτηση της Τρίτης από του Μούχλα - Μπόρι, ρε άυριο είναι ο ημιτελικός (εννοούσε αν έχει μικρό τελικό) και η απορία για το αν έχει χρυσό γκολ, μου έφεραν στο μυαλό το αμίμητο που δυστυχώς έχω πει κάποτε: "ο Κωνσταντίνου γιατί δεν παίζει στην Εθνική".

9. Η απονομή του κυπέλλου έγινε στην έξεδρα των επισήμων! Το απόλητο ξενέρωμα! Άντε και του χρόνου να γίνει σε δεξίωση στα γραφεία της uefa.

10. Κάποια στιγμή χθες φαντάστηκα ένα γνώριμο προπονητή μου από τα παλιά να είναι στο πάγκο της Τσέλσι και να φωνάζει: "τρέχας Τζόες τρέχας", "Εσιές γιέμωσε", "ρε Λάμπαρς γλήγορα λέμε" και στο τέλος με στόμφο να λέει "το μπέναρντι θα το κάμει ο Ανελκάς, γιάντα έχει τα κουράγια".

11. Το πέναλτι το έχασε ο Ανελκά. Ας μου πει κάποιος γιατί ενώ όλοι παρηγορούσαν ο ένας τον άλλον, με το παληκάρι δεν ασχολήθηκε κανείς; Γυρνούσε μόνος του σαν την άδικη κατάρα από δω κι απο κεί, κι ένας δεν βρέθηκε να πάει κοντά του να του πει κάτι.

12. Όποιος είδε τον Ανελκά να πηγαίνει να εκτελέσει το πέναλτι είμαι σίγουρος πως τον φαντάστηκε να λέει από μέσα του "ρε εγώ δεν ήθελα να βαρέσω! Σας το είχα πει. Αστε να πάει κάποιος άλλος. Φοβάμαι ρε, αφήστε με....

Αυτά τα ολίγα και το τέλος ένα βιντεάκι, για όσους δεν μυήθηκαν ποτέ στο ελληνικό πορνό....

Δεν υπάρχουν σχόλια: