21 Μαΐ 2010

Δεν τρέχει τίποτα...στου γιουσουρούμ την αγορά


Μπορεί να καθυστέρησα να αναρτήσω την είδηση, ωστόσο τα ευχάριστα νέα ηχούν όμορφα στα αυτιά μας είτε τα ακούμε αργοπορημένα, είτε τα ακούμε ξανά...
Κι αυτή τη φορά τα νέα αφορούν το μουσικό στερέωμα και κυρίως δύο εξαίρετους ντόπιους καλλιτέχνες...


Στον πρόσφατο λοιπόν διαγωνισμό τραγουδιού, που διοργάνωσε το αξιόλογο μουσικό site www.kithara.gr, συμμετείχαν και δύο "δικά" μας παιδιά, ο Μανόλης Φύτρος και η Φλώρα Χρυσού, με τα τραγούδια στου "γιουσουρούμ την αγορά" και "Δεν τρέχει τίποτα" αντίστοιχα.
Τα παιδιά διαγωνίστηκαν μαζί με άλλους 40 συμμετέχοντες και πραγματικά υπήρχαν αρκετά αξιόλογα τραγούδια, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν έλλειψαν στιγμή από το διαγωνισμό το ήθος, η ευπρέπεια και το ταλέντο.

Στο διά ταύτα τώρα, ο Μανόλης Φύτρος κατέκτησε την τέταρτη θέση, παρόλο που το κομμάτι του ισοβάθμησε με τον τρίτο, ενώ το "δεν τρέχει τίποτα" της Φλώρας Χρυσού κατέλαβε την 17η θέση.

Φυσικά αξίζουν συγχαρητήρια και στους δύο, που παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, μιας και διάλεξαν να διαβούν το δύσκολο μονοπάτι της..μουσικής, συνεχίζουν να πραγματοποιούν άλματα προόδου, αλλά και να μας κάνουν όλους περήφανους με τις διακρίσεις τους.

Σε αυτή τη διεύθυνση http://music.kithara.gr/bands/625/, μπορείτε να ακούσετε και τα 42 τραγούδια που πήραν μέρος στο διαγωνισμό, ενώ σε περίπτωση που βιάζεστε σας ενημερώνω πως στο νούμερο 18 θα βρείτε το "δεν τρέχει τίποτα", ενώ το τραγούδι του Μανόλη βρίσκεται στη θέση 22.

Τέλος, θα ήθελα να σημειώσω πως αυτή δεν ήταν η μοναδική διάκριση, καθώς στο τελευταίο διαγωνισμό τραγουδιού "Νικόλας Άσιμος" στο φεστιβάλ Κοζάνης η Φλώρα με το τραγούδι "Ο μάντης" κατέκτησε την πρώτη θέση...


2 σχόλια:

Unknown είπε...

ΣΤΟ ΚΛΕΒΩ

Del είπε...

Ελπιζω το κείμενο κι όχι το σπίτι μου;