24 Ιουν 2010

Ατάκα κι...επιτόπου ΙΙ


Μια μικρή ματιά στο κόσμο, μια μυρωδιά από Ελλάδα και μια…γερή δόση από Σαντορίνη συνθέτουν την νέα στήλη μας, που ασχολείται με τα αθλητικά, τα πολιτικά, τα πολιτιστικά κτλ κτλ κτλ…

*Καταγγέλλει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α πως στο κείμενο του Μνημονίου, στην αγγλική έκδοσή του, περιέχονται επιπλέον μέτρα από εκείνα που αναφέρονται στην ελληνική έκδοση, η οποία ψηφίστηκε στη Βουλή.
Χαμένοι στη μετάφραση, που λέμε δηλαδή…

*Νοτιότερα της Βουλής, στον Πειραιά «σφάζονται» οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, με εκείνους που δεν τους πιάνει η οικονομική κρίση και θέλουν με το καράβι να πάνε διακοπές στα νησιά του Αιγαίου.
Ας καταλάβουν οι εν λόγω κύριοι πως…δίκιο είναι το δίκιο του λουόμενου.

*Στο μεταξύ, κατέθεσε λέει πρόταση ο Βγενόπουλος για αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του προπονητικού κέντρου της Παιανίας.
Από Βγενόπουλος θέλει να γίνει τώρα Μπενόπουλος, αλλά μου φαίνεται πως μόνο το δεύτερο συνθετικό θα του μείνει τελικά…

*Η Εθνική Ελλάδος απ’ την άλλη μπορεί να έχασε από την Αργεντική με 2-0, αλλά μας έκανε περήφανους με την συνολική παρουσία της στη Ν. Αφρική και δεν πιστεύω πως υπάρχει Έλληνας που να υποστηρίζει το αντίθετο.
Ούτε καν ο Αλέφαντος…

*Ευτυχώς ή δυστυχώς όμως, ο Ότο Ρεχάγκελ αποτελεί παρελθόν πλέον από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής μας, με τον Φερνάντο Σάντος να είναι ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του.
Το ευτυχώς και το δυστυχώς τοποθετήστε το εσείς δίπλα σε όποια είδηση απ’ τις δύο θέλετε…

*Διάβασα ακόμα ότι βρίσκεται πάλι εδώ και κάμποσες μέρες αγκυροβολημένο στο παλιό λιμάνι, πλοίο του αμερικάνικου στόλου.
Μήπως ναυλώθηκε από την Blue Star για να κάνει τα δρομολόγιά της ανενόχλητη;

*Διεξήχθη επίσης με μεγάλη επιτυχία η γιορτή των αφωταρίδων που διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος Μεγαλοχωρίου «το μετόχι», την παραμονή του Άγιου Ιωάννη του Βαπτιστή.
Πολλοί πάντως λένε πως το έθιμο είναι ένα είδος προετοιμασίας για το δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου, όπου αναμένεται να πάρει φωτιά ο… κώλος όσων ασχολούνται με το τουρισμό.

*Θα ήθελα επίσης να σας ενημερώσω πως κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 6-8, ο Κων/νος Πελεκάνος θα φιλοξενείται στη ραδιοφωνική συχνότητα του Top Melody 104,9.
Τις άλλες μέρες και ώρες είναι όλος δικός σας…

*Όσον αφορά στις εκδηλώσεις του καλοκαιριού, που αναμένεται να δούμε στο νησί μας, είμαι κατενθουσιασμένος, αφού έγκυρες πηγές μιλάνε για καταξιωμένα ονόματα από τον λεγόμενο… έντεχνο χώρο.
Τώρα που το σκέφτομαι θα τους προτείνω για παρουσιάστρια των εκδηλώσεων τη Μπήλιω…

Εις το επανιδείν…

Δεν υπάρχουν σχόλια: