30 Ιουν 2010

Οι εκδηλώσεις της...ΔΗΚΕΘ


Σε μία εποχή γενικευμένης κρίσης, ο πολιτισμός, η τέχνη και ιδιαιτέρως το τραγούδι, είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ. Έχοντας λοιπόν ως στόχο μας να προσφέρουμε ποιοτικές βραδιές τραγουδιού, γεμάτες φως και χρώμα, δημιουργία και συναίσθημα, ήθος και κουλτούρα, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το καλοκαιρινό μας πρόγραμμα...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ
Με το λαούτο του ανά χείρας και την χαρισματική φωνή, που θυμίζει τον…μεγάλο Νίκο Ξυλούρη, ο Γιάννης Χαρούλης δηλώνει έτοιμος να μας «ταξιδέψει» μέσα από τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας, αλλά και πολλών άλλων αγαπημένων κομματιών, τόσο στην πατρίδα του, την Κρήτη, όσο και σ’ ολόκληρο τον κόσμο. Μία παράσταση όπου αξίζει να παρακολουθήσετε τη συνάντηση του «ηλεκτρισμού» με το λαούτο, του παλιού με το καινούργιο και του κόσμου με τον ερμηνευτή.
19 Ιουλίου 2010, Canava Roussos, ώρα:21.30
Τιμή εισιτηρίου: 10 €


ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ


Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο καλλιτέχνης με την χαρακτηριστική φωνή και τις αγαπημένες συνθέσεις παίρνει την κιθάρα του στον ώμο και ετοιμάζεται για καλοκαιρινή περιοδεία. Με τη σκηνή να αντικαθιστά το δωμάτιό του, θα δημιουργήσει ηχητικά τοπία, παίζοντας ακουστικά, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά όργανα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μία αμφίδρομη και πολύ ζωντανή σχέση με το κοινό, προδιαθέτοντάς μας όχι μόνο για μία μοναδική μουσική εμπειρία.
2 Αυγούστου 2010, Οινοποιείο Κουτσογιαννόπουλου, ώρα:21.30
Τιμή εισιτηρίου: 15 €

ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ – ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ
Όταν αναφερόμαστε στον Θάνο Μικρούτσικο τα πολλά λόγια είναι… περιττά.
Περιστοιχισμένος από τον καταπληκτικό Χρήστο Θηβαίο, ο οποίος θα ερμηνεύσει τόσο τραγούδια του Θάνου, όσο και προσωπικές του αγαπημένες επιτυχίες, ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης μας υπόσχεται μια ξεχωριστή μουσική παράσταση. Μελωδίες του Θάνου, τραγούδια του Χρήστου, λόγος του Καββαδία, του Αναγνωστάκη, του Αλκαίου, του Ελευθερίου, του Τριπολίτη, αλλά και τραγούδια των Κατσιμιχαίων, του Ανδρέου και άλλων, συνθέτουν μια βραδιά… όνειρο.
2 Αυγούστου 2010, Οινοποιείο Κουτσογιαννόπουλου, ώρα:21.30
Τιμή εισιτηρίου: 15 €

ΤΡΙΦΩΝΟ
Η Ερωφίλη, ο Νίκος Κουρουπάκης & ο Δημήτρης Υφαντής, συνεχίζουν το ταξίδι τους στην μουσική με συνέπεια σε ότι οραματίστηκαν, προσφέροντας απογειωτικές τριφωνίες, σύγχρονη ματιά σ’ ένα ευρύ ρεπερτόριο που περιλαμβάνει τραγούδια από Pink Floyd, Beatles και Σαββόπουλο, μέχρι Χατζιδάκι, Θεοδωράκη έως και παραδοσιακά και φυσικά την καινούργια τους δισκογραφική δουλειά, στην οποία συνεργάστηκαν η Λίνα Νικολακοπούλου, ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Νίκος Αντύπας, ο Goran Brecovic, ο Leonard Cohen, η Δήμητρα Γαλάνη κ.ά. Ίσως ο καλύτερος τρόπος για να πούμε αντίο στο φετινό καλοκαίρι…
26 Αυγούστου 2010, Canava Roussos, ώρα:21.30
Τιμή εισιτηρίου: 10 €

Τις εκδηλώσεις τιμούν με τη ΧΟΡΗΓΙΑ τους οι:



















Χορηγός Επικοινωνίας:


Δεν υπάρχουν σχόλια: