1 Σεπ 2009

Το θαύμα έγινε...

Με μεγάλη μας χαρά, σήμερα 1/9/2009 (καλό μήνα σε όλους ), διαπιστώσαμε, πως η τσουλήθρα θάνατος, στην παιδική χαρά του πύργου, επισκευάστηκε. Καλύτερα δεν
θα μπορούσε να μας μπει ο μήνας .
Φυσικά, δεν μπορούμε να πούμε πως είμαστε ευχαριστημένοι, αν σταματήσει το θέμα εκεί, αλλά κάτι είναι και αυτό. Θα περιμένουμε λίγο ακόμη, να δούμε αν διορθωθούν και τα υπόλοιπα .
Θα θέλαμε στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε τον WishmasteR, (‘’υπάλληλο ‘’, όπως τον συνηθίσαμε τον τελευταίο καιρό , μέσα από μια κόντρα που ξέσπασε στο web), καθώς και τον del , για την άμεση κινητοποίηση τους .Επίσης ευχαριστούμε και το θηραζείν , που ευαισθητοποιήθηκε και ανάρτησε και αυτός/αυτή , το συγκεκριμένο θέμα.(Η συνέχεια μαζί με φωτογραφικό υλικό στο http://thira-mata.blogspot.com.


Πράγματι, ήταν εντυπωσιακό το πως με λίγη επιμονή και καλή θέληση καταφέραμε πράγματα, που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα έπρεπε καν να υπάρχουν και να μας απασχολούν. Ωστόσο, ο κύριος στόχος, που δεν ήταν άλλος από το να επισκευαστεί η τσουλήθρα-θάνατος, επιτεύχθηκε. Μέσα σε μία μόλις μέρα, το... θαύμα έγινε και αποδείχθηκε περίτρανα πως το μόνο που τελικά χρειάζεται είναι λίγο σπρώξιμο και κυρίως θέληση από τους υπευθύνους.
Φυσικά τώρα πρέπει να μην μείνουμε στάσιμοι και να επαναπαυθούμε, αλλά με τους όποιους τρόπους μπορεί ο καθένας την παιδική χαρά του Πύργου, με την οποία ασχοληθήκαμε να προσπαθήσουμε να διορθωθεί εξ' ολοκλήρου, ώστε σύντομα να γίνει πάλι χώρος συνάρθροισης των πιτσιρίκων. Εξάλλου, δεν θα ήταν όμορφο να αφήσουμε ότι ξεκινήσαμε στη μέση.

Επιπροσθέτως, θέλω να μεταφέρω και τις δικές μου ευχαριστίες σε όλους όσους χρησιμοποιώντας κάθε μέσο, βοήθησαν με τον τρόπο τους να γίνει το πρώτο βήμα. Και δεν αναφέρομαι ονομαστικά διότι θέλω να πιστεύω πως ήμασταν πολλοί χθες εκείνοι που ασχοληθήκαμε με το ζήτημα.

Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι, έστω και μέσω των blogs, αποδυκνείοντας πως ότι βάλουμε στόχο μπορούμε να το πετύχουμε...

Ας σηκώσουμε εμείς τον αέρα που χρειάζεται και ανοίγωντας πανιά, ας τραβήξουμε ρότα μπρος ολοταχώς για ένα μέλλον, όπως πραγματικά το ονειρευόμαστε...

Χαίρετε...

1 σχόλιο:

Σιγαλας Μακαριος είπε...

delako ορισμένα πράγματα είναι ποιο σύνθετα θα σου εξηγήσω απο κοντά...
Τουλαχιστον αυτό που ήταν ζήτημα ζωής και θανατου και τοσο απλό, μη χτυπήσει κανα παιδί, εγινε άμεσα και είδες πως...
Οταν υπηρεσία του Δήμου έχει γράψει εμένα ως ΔΗΚΕΘ για 1 1/2 χρονο για μία δουλειά που ζήταγα, φαντάζεσαι με τον απλο πολίτη... Είναι τραγικό...και δε φταίνε μόνο οι πολιτικοί (στη δικιά μου περίπτωση πίεζαν και αυτοί) φταίνε και οι Υπαλληλοι, κυρίως αυτοί, οι Δημόσιοι και "βολεμένοι"...