11 Σεπ 2009

Ο Κωλοτούμπας...

Χαιρετώ σας,

Με μία λιτή ανακοίνωση (16 λέξεων), όπως άλλωστε συνηθίζεται από την επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού, η ΠΑΕ ΠΑΟ ενημέρωνε τους φιλάθλους του "τριφυλλιού" πως:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τεσσάρων ετών με τον ποδοσφαιριστή Γιούρκα Σεϊταρίδη".

Μάλιστα...

Ποτέ δεν έκρυψα την πεποίθησή μου πως ο εν λόγω ποδοσφαιριστής πράγματι πρόσφερε πολλά στον Παναθηναϊκό, αλλά κυρίως αποτελεί ένα από τα καλύτερα δεξιά μπακ, που έχουν περάσει από τα ελληνικά γήπεδα. Αυτό εξάλλου το φανερώνουν τόσο η καριέρα στο εξωτερικό, όσο και τα χρήματα που δαπανήθηκαν από ομάδες για να τον αποκτήσουν κατά καιρούς.

Το θέμα όμως δεν είναι η αξία του ποδοσφαιριστή, αλλά το ήθος του.

Κι εξηγούμαι, γιατί έχω βαρεθεί τις κωλοτούμπες...

Στήλη στο πρωτοσέλιδο της Sportday στις 7 Ιουνίου είχε τον τίτλο με θέμα

Γιούρκας Σεϊταρίδης: "Στην Ιταλία ή στον Ολυμπιακό".

Μάλιστα απορία προξενεί και η απάντηση στην εξής ερώτηση:

Θεωρείς ότι -αν και εφόσον προκύψει κάτι που να σε καλύπτει- είναι σωστό το timing να γυρίσεις στην Ελλάδα;
Δεν θα το έλεγα έτσι. Θεωρώ ότι δεν είναι πισωγύρισμα να επιστρέψω στην Ελλάδα. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι δύο ομάδες που σε ετήσια βάση πρωταγωνιστούν εντός συνόρων και σου δίνουν τη δυνατότητα προβολής στην Ευρώπη μέσω της συμμετοχής τους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν είναι κακό να φοράς τη φανέλα μιας εκ των δύο. Προσωπική μου άποψη.

Σχεδόν ένα μήνα αργότερα βέβαια (24 Ιουλίου), στην ίδια εφημερίδα, ο Γιούρκας δήλωνε πως θέλει να γυρίσει στον Παναθηναϊκό, αρκεί βέβαια να του γινόταν μια καλή πρόταση.

Φυσικά και δεν υποστηρίζω τους οπαδούς - ποδοσφαιριστές. Εξάλλου, όλοι επαγγελματίες είναι...
Όμως, σιχαίνομαι τους ψεύτες και τους ανάξιους εμπιστοσύνης ανθρώπους...

Να χαίρεστε κύριοι ιθύνοντες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, που προσφάτως διατυμπανίζατε ότι δεν τον θέλετε στην ομάδα, το νέο σας απόκτημα. Πράγματι θα προσφέρει πολλά...
Συγχαρητήρια!!!



Χαίρετε...

1 σχόλιο:

Σιγαλας Μακαριος είπε...

ασε με με το μαλακισμενο γιατι τσαντιζομαι να τον δω με τα πρασινα, ακριβως για τους λογους που αναφερεις...