2 Οκτ 2009

Κράτος Κλειστόν...

Επίθεση με σπρέι πιπεριού στην τραγουδίστρια, Σοφία Παπάζογλου, πραγματοποίησαν μέλη της Χρυσής Αυγής, επειδή δεν δέχτηκε να πάρει το προεκλογικό τους φυλλάδιο. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 2:30 μετά το μεσημέρι, κοντά στο σταθμό του μετρό Κατεχάκη, όπου περίπου 15 μέλη της Χρυσής Αυγής μοίραζαν φυλλάδια. Η Σοφία Παπάζογλου αρνήθηκε να παραλάβει το έντυπο υλικό της οργάνωσης και τότε της επιτέθηκαν, ρίχνοντας με το σπρέι στο πρόσωπό της. Η Σοφία Παπάζογλου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Γεώργιος Γεννηματάς", όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Το απόγευμα της δόθηκε εξιτήριο. Η αστυνομία πήρε κατάθεση από την τραγουδίστρια για το περιστατικό.
Πηγή: Ελευθεροτυπία (www.e-net.gr)

Περίτρανη απόδειξη περί τίνος οργάνωσης πρόκειται...
Καταπάτηση της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της άποψης, της γνώμης...
Απόδειξη της ακροδεξιάς νοοτροπίας, της νεοναζιστικής φιλοσοφίας, της φασιστικής κουλτούρας, που έχει ποτίσει το μυαλό αυτών των ανθρώπων.

Αλλά ποιος να τους πιάσει και να τους συνετίσει αναρωτιέμαι;
Η αστυνομία;
Χαχαχα, εδώ γελάμε!

Αυτοί είναι πιο φασίστες κι από τους φασίστες...
Δικά τους παιδιά είναι άλλωστε!
Σαρξ εκ της σαρκός τους...
Εκτός αν το διαψέυσουν κι αυτό.

Αναρωτιέμαι επίσης πως ένα κίνημα ακροδεξιό και φασιστικό ζητάει την ψήφο του λαού μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες;
Κάπου δεν κολλάει κύριοι.
Κάπου κοροϊδεύετε και κοροιδεύεστε...

Ωστόσο,θλίβομαι και λυπάμαι για την κατάντια ορισμένων ανθρώπων σε μια χώρα που δίδαξε τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Ντροπή σας και Φτου σας ρε...

Κλείστε τ' αυτιά σας πάλι και αναζητήστε θύτες και θύματα σε αριστερές πορείες...

Εκνευρίστηκα πάλι...

Χαίρετε...

Αφιερωμένο:

3 σχόλια:

Θήρα-ζειν είπε...

Δεν θα γίνω απολογητής της ΧΑ αλλά η ίδια η οργάνωση έβγαλε ανακοίνωση απάντηση,καλό θα ήταν να ανρτηθεί και αυτή, αυτά για τα πέρι δημοκρατίας. Επίσης προ 10 ημερών 30 "δημοκράτες" κοπάνησαν και έβαψαν με κόκκινο σπρέυ φοιτητή που μοίραζε φυλλάδια του ΛΑΟΣ στην σχολή του...σε περιοχή ...ασύλου δηλαδή! Εκεί δεν είδα την "ελευθεροτυπία" και κάθε άλλη προοδευτική φωνή να το καταδικάζει. Τα στοιχεία, η φωτο και η ταυτότητα του φοιτητή ελάχιστη ώρα μετά ήταν σε κοινή θέα στο ...περίφημο ιντυμήντια!
Αυτα στα λεώ επειδή ο "φασισμός" δεν έχει μόνο ακροδεξιό πρόσωπο!

Del είπε...

Κοίτα φίλε μου,
Την είδα την ανακοίνωση και δεν μπορεί να ισχυρίζονται ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε όταν θύμα δεν είναι ένας ανώνυμος πολίτης, αλλά μία τραγουδίστρια.
Εμπομένως ότι κι αν πουν στ' αυτιά μου θα περάσει βερεσέ.
Επίσης να ξέρεις ότι το ίδιο ακριβώς καταδικάζω τις ακροαριστερές συμπεριφορές.
Όσο για την είδηση που λες απλά σαν δεν έπεσε στην αντίληψή μου. Πάντως είναι κρίμα να υπάρχει τέτοια πόρωση και τέτοιες συμπεριφορές, απ' όποια ιδεολογική κατεύθυνση κι αν πηγάζουν...
Χαίρετε...

Θήρα-ζειν είπε...

Ένας επώνυμος, μια τραγουδίστρια δηλαδή ζυγίζει πιο πολύ από έναν ...απλο πολίτη; Επόμενο είναι να περάσει βερεσέ και λόγο του προτέρου ...εντιμου βίους τους αλλά λόγω της υπερπροπαγάνδας του άλλου ...άκρου που σαφώς έχει πολύ πιο πλεονεκτικότερη θέση στα ΜΜΕ!
Εσυ μπορεί να τις καταδικάζεις τις ακροαριστερες συμπεριφορές αλλά αυτές δεν περνάνε απο τα προοδευτικά έντυπα ούτε ως παράγραφο στις αγγελίες ως νέο. Πως λοιπόν να το πάρεις είδηση εσύ και ο καθένας όταν μια είδηση πολιτικής βιαοπραγίας περνάει στο ντούκου επειδή το άτομο άνηκε στο ΛΑΟΣ;

http://stop-indymedia.blogspot.com/2009/09/blog-post_23.html