16 Αυγ 2010

Ατάκα κι... επιτόπου VII


Μια μικρή ματιά στο κόσμο, μια μυρωδιά από Ελλάδα και μια…γερή δόση από Σαντορίνη συνθέτουν την νέα στήλη μας, που ασχολείται με τα αθλητικά, τα πολιτικά, τα πολιτιστικά κτλ κτλ κτλ…

Χαιρετώ σας,

*Πολύ καιρό έχω να γράψω στη συγκεκριμένη στήλη και στο blog μου γενικά, αλλά τολμώ να πω πως λόγω φόρτου εργασίας αδυνατούσα να συγκεντρωθώ για περισσότερο από μισή ώρα μπροστά στο pc.
Δουλειά – μπάνιο – δουλειά – βόλτα – ύπνος, που χρόνος για γραψίματα…

*Στο μεταξύ, παρακαλάω να κοιμηθώ και να ξυπνήσω γύρω στις 25 Αυγούστου, όπου θα έχει ηρεμήσει κάπως το πανδαιμόνιο, που γίνεται στο νησί και θα κινούμαστε σε λίγο πιο ανθρώπινους ρυθμούς.
«Γουρούνες», μηχανάκια, επικίνδυνοι οδηγοί, λεωφορεία με βγάζουν έξω από τα… ρούχα μου…

*Για πάμε όμως λίγο στα δικά μας, όπου διαβάζω και βλέπω ένα σωρό πολιτικές αλχημείες, με την επικείμενη συνεργασία όμως Δημάρχου, Επάρχου και Κοινοτάρχη Οίας να «κλέβει» την παράσταση.
Εμένα πάντως μου μοιάζει αυτή η κίνηση σαν να μαζεύτηκαν όλοι όσοι χάνουν τις θέσεις τους σε μία απέλπιδα προσπάθεια να μείνουν στον αφρό της πολιτικής σκηνής.

*Στο αντίπαλο «στρατόπεδο» τώρα, ο συνδυασμός του κ. Ζώρζου ανακοινώνει την είσοδο Κατσέλη, Κανακάρη, Καραχάλιου και ίσως των Σιγάλα – Αργυρού στο συνδυασμό του.
Αλήθεια πως ακριβώς εννοεί την πολιτική ανανέωση ο «wanna be» δήμαρχος όταν όλοι αυτοί βρίσκονταν επί τόσο καιρό στο συνδυασμό του κ. Ρούσσου και στο πολιτικό προσκήνιο;

*Τελειώνοντας με τους επίδοξους Δημάρχους θα ήθελα να εκφράσω την λύπη μου για το «ναυάγιο» της προοπτικής του κύριου Γύζη με το ενωτικό ψηφοδέλτιο.
Πράγματι θα ήταν καλό όλες οι δυνάμεις του τόπου να συγκεντρώνονταν με στόχο ένα καλύτερο αύριο και όχι μία καλύτερη…καρέκλα!

*Στο μεταξύ, κάνοντας μια βόλτα στο κέντρο των Φηρών ο δρόμος μου με έβγαλε στη Πλατεία Σαρπάκη και πραγματικά απόρησα πως γίνεται η πιο κοντινή στο δημαρχείο πλατεία να έχει τα μαύρα της τα χάλια…
Κρίμα, γιατί με λίγα χρήματα ο τόπος θα μπορούσε να αξιοποιηθεί και να γίνει ένα όμορφο μέρος και όχι μια πλατεία που ρημάζει και τη θυμόμαστε μονάχα στις Εθνικές επετείους.

*Επίσης, παρατηρούσα τις προάλλες τις φωτογραφίες των πρόσφατων αναρχικών συνθημάτων που γράφτηκαν στην είσοδο του δημαρχείου, στο ΚΕΠ και στην τράπεζα Πειραιώς, διάβασα το επιτυχημένο σχόλιο του thirazein και το μόνο που έχω να πω είναι πως:
Το σύστημα θα νικηθεί μονάχα με αγώνες, διάλογο και αντίσταση και όχι με το ν’ αλλάξουμε το μαύρο του χρώμα σε πράσινο ή κόκκινο.

*Ακόμα διάβαζα την είδηση πως μετά την επιτυχημένη απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων έρχεται η σειρά των συνταξιούχων, με σκοπό να σταματήσουν τις «μαϊμού» συντάξεις...
Επειδή είναι εκείνοι ανίκανοι να ελέγξουν που πάνε τα λεφτά τους θα βάλουν τώρα τους γέροντες να ψάχνονται για να μην χάσουν την τεράστια σύνταξη των 300 ευρώ...

*Ακούγοντας παράλληλα ειδήσεις τύπου ότι θα πρέπει να εκταμιευτούν χρήματα ώστε να βοηθηθούν ξανά οι τράπεζες και ότι λεφτά «φαγώθηκαν» από τον τάδε ή τον δείνα πολιτικό, αλλά δεν γίνεται να τους κάνεις τίποτα, πραγματικά τρελαίνεσαι...
Ένα... ντου μεσ’ τη βουλή θέλουν τα κωλόπαιδα μήπως και έρθουν στα συγκαλά τους.

*Τέλος θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια έκφραση που «αλίευσα» πρόσφατα από μια εφημερίδα, η οποία έγραφε: «Αν πουλήσουμε τα νησιά μας σε ξένους, μετά ως προορισμοί εξωτερικού δεν θα έχουν πιο φτηνά εισιτήρια;».
Για κάντε μία γύρα σε κάποιο ταξιδιωτικό site και θα δείτε πόσο δίκιο έχει ο γράφων…

Εις το επανιδείν…

3 σχόλια:

Commercial pest control Sydney είπε...

I do accept as true with all of the ideas you’ve offered to your post. They’re really convincing and can definitely work.
-----------------
Cockroach control Sydney | Commercial pest control Sydney | Pest control Sydney

Darren Demers είπε...

Στο μεταξύ, κάνοντας μια βόλτα στο κέντρο των Φηρών ο δρόμος μου με έβγαλε στη Πλατεία Σαρπάκη και πραγματικά απόρησα πως γίνεται η πιο κοντινή στο δημαρχείο πλατεία να έχει τα μαύρα της τα χάλια… custom tailoring services , stitching unit , best online tailor , sewing factory , sewing of ladies suits , sewing expert , sewing factory near me

Darren Demers είπε...

Ακούγοντας παράλληλα ειδήσεις τύπου ότι θα πρέπει να εκταμιευτούν χρήματα ώστε να βοηθηθούν ξανά οι τράπεζες και ότι λεφτά «φαγώθηκαν» από τον τάδε ή τον δείνα πολιτικό, αλλά δεν γίνεται να τους κάνεις τίποτα, πραγματικά τρελαίνεσαι... sewing factory , sewing of ladies suits , sewing expert , sewing factory near me , lawn suits , pakistani lawn suits , pakistani lawn , buy pakistani lawn suits online , pakistani lawn suits online , pakistani lawn suits online sale